Sunday, 14 November 2010

aktiviti hari sabtu..

uhuh.. tinggal lagi 19 hari.. menggeletar dah lutut ni.. dalam pada tu, a bit rasa tak sabar.. kahkahkah.. (gataiiii.. :P) rumah sedang dikemas² dan kebetulan uwan datang membawa seterika wap barunya..

dengan semangat (semangat seterika baru) uwan dengan rajinnya meng"offer"kan diri untuk ironkan langsir untuk majlis aku nanti.. hehe.. kata uwan, guna seterika tu kalau lipat pun insyaallah tak renyuk or ada kesan lipatan.. so semalam lepas lunch adalah aktiviti meng"iron" semua langsir baru.. huhuhu.. sebab seterika baru, jadi uwan lebih bersemangat iron langsir tu.. aku? tengok saja.. hahaha..


 uwan beraksi.. ngehngehngeh..


ni alas seterika wap.. dah macam apa dah sekali tengok.. huhu..


mulanya uwan kata nak terus pasang langsir dalam bilikku.. tapi aku tak mahu.. bukan apa, takut berhabuk lagipun masih berbaki 3 minggu lagi.. nanti tak berseri.. hahaha.. set katil pun belum sampai lagi.. so biar dulu laa..

baju nikah dah siap.. nak ambil hari ni, tutup pula butik tu.. tengah semangat ni.. hehehe.. minggu depan kot.. hope baju nikah tu ok la hendaknya.. malas nak alter banyak² kali.. hari dah dekat.. selera makan pula menjadi².. konon tak mahu makan nasi.. bertahan 2 hari saja.. lagi 5 hari aku bantai makan nasi.. nasi lemak pulak tu.. hambikkkk... huhu..

selamat berhujung minggu..
:)


2 comments:

iedayah said...

btul tu dear..mkin nk dekat nafsu mkn makin membuak2..

kucincomey said...

tu laa.. taktau nak wat camne dah.. huhu..