Tuesday, 26 January 2010

alhamdulillah..

itu yang mampu aku ucapkan.. my engagement ceremony went well!!.. sangat seronok.. berdebar yang paling banyak.. selama ni aku selalu bertanya macamanalah agaknya perasaan menjadi tunangan orang.. begini rupanya..

i'm taken.. ;)


time ni aku duk menahan nafas sebab korset ketat.. hahaha..

temaku adalah pink & putih sementara pihak lelaki temanya gold & krim.. sebenarnya pink bukanlah warna favourite aku.. tapi bila aku belek² majalah Pengantin, katanya warna pink adalah sesuai sebab bersifat lembut dan sweet.. uhuhuhu... tapi sebenarnya masa aku ke kedai barangan pengantin untuk memilih barang, aku lihat bunga dulang warna pink ni sangatlah menarik.. terus aku angkat.. hehehe..

segan juga aku waktu tu especially time photographer suruh beraksi.. chewahhh.. (ayat tak ingat..) rasa macam serba tak kena sebab time tu kita menjadi perhatian ramai.. penat juga abang photographer tu asyik suruh senyum.. senyum yang nampak gigi katanya.. hahaha.. aku ni memang payah sikit nak senyum..


setelah dipaksa baru dapat shot ni.. hehehe..


saat disarungkan cincin oleh bakal ibu mertua.. chewahhh..


hantaran dari pihak lelaki berjumlah 7 dulang berbalas 9 dulang dariku.. hantaran dariku kebanyakannya berbentuk makanan iaitu kek, coklat, puding, cupcakes, kuih bahulu, buah-buahan, sireh junjung, bunga rampai dan kemeja manakala dari pihak lelaki adalah kek, telekung & sejadah, buah-buahan, coklat, kain lace untuk nikah, cincin & bunga rampai dan sireh junjung..


sebahagian hantaran kami..

cerita selanjutnya akan menyusul kemudian.. gambar² pun banyak lagi yang belum sempat aku tengok.. tunggu eh..



4 comments:

~ ReD ~ said...

waahhh2!! dah bertunang la dia..TAHNIAH!

eeh.. ni murni nasir yang selalu 4ward emel tu kan??hehe

nak tahu i ni yang mn.. i ada re emel u

"thanx sebab 4ward emel....."

haa.. tu la i..:D

kucincomey said...

hahaha.. thanks ya.. kenal.. dolu² sama² borak kat blog kepek tu.. huhuhu..

~ ReD ~ said...

aah laa..hihi..tringat gaks dulu2 tuuu...still kah borak kat situ??

neway.. jom exchange link..;)

nti i add ur link kt my gang;)

kucincomey said...

lame dah tak borak situ.. tak sempat laa.. huhuhu.. jom²..