Monday, 11 January 2010

tak ada sesiapa pun...

pernah tak korang rasa satu saat di mana korang berada dalam kesusahan tapi tak ada sesiapa pun yang sudi membantu.. yang ada hanyalah seorang dua yang hanya bertanya saja tapi tak mampu untuk membantu..

pernah?

aku pernah..

rasa macam kita tak ada sesiapa pun walaupun sebenarnya ada..

2 comments:

Just Call Me Qamar said...

saya adalah antara org yg rasa sama sepertimana yg awak rasa... time kita senang dan ada kerjaya, ramailah member2 call dan tanya khabar pastu minta adjust keja kat dorg... tapi bila kita dan susah dan tidak bekerja, sorg pun tak call dan yg teruk sms pun tak penah

kucincomey said...

oh.. saya selalu terkena macam ni..kdg² rasa macam tak mahu membantu orang sebab bila kita sendiri yg susah, tak ada siapa nak membantu.. tapi bila orang lain minta kita bantu, tak tahu kenapa saya rasa macam tak sampai hati nak buat tak tahu.. entahlah, tapi semua ada hikmah disebaliknya.. kena lebih berhati² & life must go on.. thanks qamar..