Monday, 18 January 2010

dag dig dug.. huhuhu..

hmm.. bila aku pandang pada ticker sebelah kanan blog aku nih, masuk hari ini tinggal 5 hari saja lagi.. semalam uwan dan atuk datang membantu apa² yang patut.. oleh kerana saudara maraku tak ramai, kami membuat keputusan untuk memasang terus cadar baru.. hehehe.. nampak macam tak sabar lak.. wuekkk..

kata uwan, pasang terus lah cadar tu.. tapi sayang pula nak tidur atasnya.. huhu.. apa yang aku buat, ambil sehelai cadar lama dan bentangkan di atasnya.. sayang maa.. tak mahu bau kedai hilang.. wakakaka...

hantaran pun dah 80% siap.. cuma tinggal nak letak coklat, cake & cupcakes dan sireh junjung saja.. juga iron alas dulang..

pagi tadi bangun saja dari tidur, rasa macam berdebar pula.. takut pun ada.. pada hal bertunang saja.. huhu.. rasa nervous sebab masa tu kita akan jadi perhatian semua orang.. apa lagi tentu aku akan disolekkan.. rasa segan juga nak berdepan dengan kawan² dengan muka bersolek.. mungkin sebab aku jarang bersolek..

apa pun aku akan mula bercuti 21 Januari ini.. doakan aku ya kawan²..

nota kaki : dup dap dup dap..

1 comment:

WiraTLC said...

hi salam kenalan... jom join contest sy... http://wiratlc.blogspot.com