Tuesday, 12 October 2010

persalinan pengantin Bienda..

tadi nampak wajah Bienda di akhbar Utusan Malaysia.. tapi sekali imbas saja.. surat khabar bos.. so tak berani nak selak lebih.. gigih mencari dalam internet semata² nak tengok wajah Bienda yang cantik bila disolek tu..

semasa majlis pernikahan.. cantiknyeeee...

handsome suaminya.. ahaksss.. 

mengenakan persalinan berwarna biru turqoise.. hmmm.. cantik gak bila berpurdah tu.. actually aku tak minat sangat warna ni tapi bila orang pakai nampak cantik pulak.. cantik²..


berseri kan?


baju yang Bienda pakai ni pun cantik walaupun hanya berwarna cream.. tapi designnya I likeeee.. susah nak cari dress pengantin macam ni sebab kebanyakannya design kebaya saja yang berlambak untuk baju pengantin..



 idea nih.. hehehe..

sumber : limauais.com

6 comments:

♥♥ eija ♥♥ said...

nanti singgah blog ambil AWARD yea :)

Tihara said...

bienda ni comel..ske sgt sbb dia brtudung

kucincomey said...

eija : ok.. thanks.. :)
tihara : comey kan? hehe..

~ ReD ~ said...

owhhh..dh nikah dh rupanya bienda ni..huhu

Berjumpa Dengan Blogger-Blogger Hebat di Nuffnang Glitterati Plus Open Meeting

kucincomey said...

kontroversi gak pasal nikah ni rupenye.. pasal tak gtau bile.. pape pun yg penting dah selamat nikah.. ok le tu kan.. huhuhu.. :)

h e r n y z a r said...

sgt verangan mahukan seperti ini. ala2 arab bollywood. wah gitukan. sgt santek baju nya. T_T