Tuesday, 26 October 2010

deco bakul telur..

baru teringat nak cerita tentang hari ahad lepas.. disebabkan hujan seharian, kami (saya & mak) mati kutu.. hahaha.. tak lepas ke mana².. hujan tersangatlah lebat.. remote control tak lepas dari tangan lepas satu ke satu channel yang lain.. sampai boring tengok tv.. huhuhu.. mak tetiba keluarkan bakul² besar untuk diisi telur (alaa.. kan lepas makan kenduri kan kita selalu dapat telur..) daripada duduk² saja, lebih baik buat deco untuk bakul isi telur..

ada 4 buah bakul kesemuanya & semuanya togel.. hahaha.. so kena lah buat deco sikit.. berbekalkan bunga² lebihan yang memang tersedia di rumah, kami menggubahnya.. tambah tali sikit.. jadilah macam nih..


 orang malas buat kerja macam ni lah.. :P


pakai je bunga yang ada.. jangan membazirrrr.. huhu..


ok, saya tau apa maksudnya.. kelakar kan?
saya memang tak seni.. 
huhu..

4 comments:

aku said...

ahaks... yes mmg ingat kata2 itu.. awak mmg tak seni..

kucincomey said...

hahaha..

h e r n y z a r said...

murni meow meow... i tag u kat my blog. kindly view ya.. gudluck.. XOXO~!

kucincomey said...

tg sara.. :)