Wednesday, 24 February 2010

us..!!

inilah gambar² kami.. yang dalam album, lain gambarnya.. gambar yang diedit tak ada pula.. sayang betul.. so aku just letak gambar² yang ada dalam CD saja.. itupun tak semua.. banyak lagi gambarnya.. tak larat.. huhuhu..


kami dah bertunang..!! hehehe..


bersama hantaran masing².. tak tahu nak pandang kamera yang mana satu.. banyak sangat.. hehehe.. gambar ni nampak jauh sikit..


suke sangat.. alhamdulillah.. ;)


hahaha.. tak boleh tahan tengok gambar nih.. tapi memang susah nak dapat shot nih..


huhuhu...


kata ayah, dia suka sangat gambar nih.. hmmm..


sesi tayang cincin..


gambar² nih aku ambil sendiri pakai camera dari phone yang sangat cikai.. so gambar² adalah tidak memuaskan.. aku ambil dari album storybook.. huhuhu..


muka depan album.. kata wani dah macam buku skrap time sekolah² dulu.. hahaha..


muka surat di dalam.. ada kata².. hmmm... sori ye.. gambarnya agak gelap.. tukang ambil gambar yang langsung tak profesional.. aku laa tu.. huhu..


gambar dalam black & white..


langsung tak nampak muka.. handphone murah wehhh...


page belakang.. ;)


ada lagi gambarnya.. tak larat pulak nak letak semua.. hehehe.. sekarang mahu kumpul duit untuk kahwin pulak.. mungkin ambil photographer yang sama juga memandangkan aku berpuas hati dengan hasil kerjanya.. thanks kak seri..



3 comments:

~ thalhazlin ~ said...

congats dear. u look so gojes!

kucincomey said...
This comment has been removed by the author.
kucincomey said...

gojes? hikhikhik.. thanks ya.. ;)