Wednesday, 17 April 2013

korang rasa tak?


sejukkkkkk..

hehhh.. dekat opis sekarang ni tak tahulah suhu berapa.. sejuk yakmat.. pakai blazer pun still sejuk lagi.. kulit jadi kering sekering² nya.. dah la aku ni pemalas amat nak pakai lotion bagai.. berkerut² kulit tangan jadinya..    ke toilet tak usah kiralah berapa kali.. sampai tertahan² kencing semata² malas nak ke toilet galak kali.. dasar pemalas!! kalau lah pundi kencing ni boleh berjalan sendiri ke toilet.. haha.. bersepah bebudak opis ni lari.. kehkeh..

bila balik rumah, lain pulak.. panas sesangat.. macam bahang.. lagi² kalau bukak tingkap dengan langsir luas² di siang hari.. memang malam tu berpeluh² la jawabnya.. selimut pun letak tepi je sekarang.. kadang² tak berusik pun.. panas punya pasal.. kipas atas bawah terpasang.. dah macam helikopter atas kepala.. hujung bulan menganga tengok bil.. hehe..

eh.. korang ada rasa macam ni tak?

ke aku sorang je yang rasa macam ni?


5 comments:

hayatunfadzila said...

haah la....kat opis sejuk ya'amatt...kat umah panass ya'ammattt...
bayangkan kalo tetiba je kite g anta fail kat atas tetiba terjumpe pundi kencing ntah sape kat dalam lif....hishhhh....minta simpang..muehehehe

mama hanna said...

haha.. tinggi sungguh imaginasi yan..

mama hanna said...
This comment has been removed by the author.
♥z@z@♥ said...

sama la..panas giler wei skrg nie..dr blk keje smpai ke pagi kipas max..huiiiii..

mama hanna said...

kan? sebab tak hujan kot 2,3 ari ni..