Wednesday, 11 August 2010

goodies untuk tetamu..


cerita pasal goodies untuk tetamu, mak pernah bagitau aku yang
dia tak mahukan kerepek or gula² untuk diberi pada tetamu.. untuk kanak² ok laa kot gula².. leceh katanya nak packing kerepek² tu semua.. kata mak lagi, dia teringin nak bagi telur dan kek.. telur dan kek saja.. tak ada cenderamata lain ok!!.. huhuhu..

so aku pun gigih laa mengugel kek yang comel dan sesuai untuk diberi k
epada tetamu.. lastly aku terjumpa this web Restu Rezeki Enterprise belek punya belek, nampak menarik pulak produk dia.. so aku print contoh² produk dan juga map nya sekali.. then tunjuk kat mak.. mak kata ok.. suka!! suka!! apa yang menarik, produk²nya disertakan kotak sekali.. means kalau beli kek, dapat kotaknya sekali.. so tak perlu nak beli bag lagi.. sudah jimat di situ.. :)

tak tunggu lama, mak terus ajak pergi kat premisnya.. agak jauh jugalah memandangkan kami di Seremban dan premisnya di Seksyen 32, Shah Alam..



kek pecah 8.. sedap gak..


kek gulung.. tak manis sangat.. not bad..


marble mawar.. dalam gambar nampak kecik.. tapi besar ok..



ni kotak dia.. senang nak pegang sebab ada tali..

yang ni cute sebab ada riben..


kebetulan masa kami pergi tu premis ni buat karnival untuk hari raya.. memang langkah kanan laa.. ada promosi besar-besaran untuk semua produk.. harga pun ok laa sepadan dengan rupa bentuk dan rasa kek² tu..

nak tau mak pilih yang mana? surprise!! hehehe..

errr.. baru perasan hari ni puasa.. takpe kan aku promote kek² ni? hehehe..

2 comments:

suezen said...

hehehe..tat nenas gulung tuh best

kucincomey said...

betul².. selalunye tak suke jem.. tapi bile rase yg nih mmg mabelesss sbb tak manis sgt..