Monday, 28 May 2012

baju kurung baby..

selamat petang..

hari sabtu lepas jalan² cari kain untuk buat baju raya dengan CT  kat Masjid India.. keluar masuk, keluar masuk kedai, akhirnya dapat laa 3 pasang kain.. sepasang untuk mak aku.. siti plak 2 pasang.. siti berkenan dekat 1 kain kaler ungu tapi apakan daya, tak cukup pulak kain tu.. hot sungguh kot.. hehe.. takpa.. pi beli lain naaa.. heheheh.. gambar? tak payah laa.. nyampah korang tengok nanti.. awwwww...

lepas dapat kain, pi Sogo pulak.. baby department buat sales.. ok laa.. grab dress Baby Kiko sepasang, 2 helai stokin dengan 3 helai panties untuk hanna.. total RM54++.. ok laa kan..

raya dah tak lama lagi je kan? motif tanya pasal raya? padahal puasa ganti pun tak lagi nih.. hadoi laaa.. huhu.. sekarang tengah cari baju kurung untuk baby.. nak buat sekali rasa cam leceh je.. baik beli ready made.. try gak cari online, tapi semuanya sold out.. hmmm...

ada siapa² yang tahu kat mana nak cari baju kurung cantik² untuk baby?


2 comments:

cytiey said...

uhuk uhuk uhuk.. sgt jeles.. =(

mama hanna said...

kehkehkeh..