Tuesday, 13 March 2012

teringinnyeeee la haiiiiii..

oh oh..
sejak 2 menjak ni, memacam laa yang aku teringin.. tapi bukan teringin makanan.. bukan ye adik².. hehe.. tapi aku teringin laa nak mendapatkan macam².. tapi macam biasa laa.. nak dapat tu bukan senang.. perlu tunggu dan tunggu dan tunggu..

ahak ahakkkk.. mauuuuuuuuu.. sob sob..

mende ni lama dah aku teringin sebenarnya.. rasanya 1st time aku tengok mende alah ni kat Tesco kalau tak silap.. boleh camtu?? ahahaha.. kat bahagian elektronik tu kan banyak gadjet² yang dia pamerkan.. so aku masa tu saja laa kan duk pegang² tengok².. sekali terberkenan pulak.. huhu.. kalau ikutkan, aku ni memang tak reti pasal gadjet² ni semua.. apa yang latest ke hape ke.. sumpah aku taktau.. aku terberkenan kat mende ni pun sebab aku pegang & tengok cam best je.. taktau pulak tu adalah latest (masa tu laa..)

macam biasa, aku kena tunguuuuu dan tungguuuuu dan tunggguuuuu lagik.. entah bila laa boleh jadik hak milik sendiri.. agaknya esok² bila dah bertahun² & orang dah tak pakai lagi, baru aku boleh dapatkannya kot.. (selalunya camtu laa.. sob sob..)

takpe laa.. ada rezeki, ada laa kan..
sob sob lagik..
T_T

2 comments:

♥z@z@♥ said...

aku pun teringin jgk yg nie..xpe, tunggu tunggakan gaji baru..hehe

mama hanna said...

ade tunggakan eh? ade chance laa ni.. hehehehehe..