Monday, 26 March 2012

entah..



selamat petang..

baru je tadi mak aku balik dibawa bersama Nurhanna Arissa nan kecik itu ke Seremban.. sebenarnya semalam lagi mak aku nak balik, tapi sebab kereta buat hal, terpaksalah post phone ke hari ni.. ni pun duk terasa² lagi tangan ni mendukung budak kecik tu yang makin tembam hari demi hari.. hehe.. eh.. apesal mata aku berair? *nangis laa tu.. huwaaa.. takpe.. hari sabtu mama balik ye sayang..

sebenarnya, time tengah menaip ni aku kelaparan.. makan bekpes tadi je.. kengkononnya nak diet la.. haremmmm.. nasi makan jugak.. berat tak turun tapi makin naik.. haha.. balik ni siap terbayang lagi nak goreng telur ngan nugget pehtu makan ngan nasi panas².. ahaksss.. ada sape² terliur tak? muahahaha..

sekarang pukul 4.30.. lagi setengah jam pukul 5.. cerita apa daa.. dak tadika pun tau lagik setengah jam pukul 5 lepas 4.30.. haha.. japgi loceng punch clock bunyi, aku nak zass balik terus.. apa lagi petang ni kena naik bas.. hari nak hujan plak tu.. perut pulak keriang keriot je nih.. jangan ada sesapa duk dekat ngan aku dalam bas nanti dengar bunyi dalam perut aku nih..

ok laa.. sebenarnya aku pun taktau apa motifnya aku menulis ni.. sambil layan perut lapar.. bila dah lapar tu macam² perangai dibuat kan?


atuk belikan pedang lampu² untuk hanna.. tahan  24 jam je.. plastik gambar angry bird  atas tu dah selamat dikoyak dek hanna.. bijak cucu atuk kannnnn.. nasib baik 5 hengget.. tu pun atuk dah urut dada tengok pedang tu terkoyak. kehkeh..

ok bye..


2 comments:

Aziah said...

kesian kesian kesian... tak rela

mama hanna said...

kihkihkih..