Tuesday, 14 December 2010

layan mood dulu..

hello.. pagi ni rasa ceria pulak walaupun mata masih mengantuk.. huhu.. tapi bila pandang fail yang bertimbun atas meja, mata jadi segar pulak.. tapi kena ambil mood dulu.. update blog.. =)

ada lagi 12 hari lagi untuk majlis bertandang ke rumah hubby.. badan dah naik takut baju yang dah try haritu tak muat pulak.. ini terjadi pada persalinan cheong sam yang aku pakai sebelum malam berinai 3 Disember lalu.. masa fitting, ok saja.. muat² ke badanku.. tapi bila tiba majlis, ambik ko... hahaha.. tak boleh sarung ok.. terpaksalah juruandam tu buka sikit jahitan di tepi baju untuk sarungkan ke badanku.. hahaha...

nak update tentang malam berinai, tapi gambar masih belum diterima.. tapi aku akan cuba untuk letak gambar yang BFF ku ambil dari kamera masing² nanti..

tunggu eh..

2 comments:

WillBe.Mrs said...

murni...g blog i ye, amik award...:D

kucincomey said...

tq dear.. =)