Thursday, 9 December 2010

alhamdulillah.. =)

alhamdulillah..

itu perkataan pertama yang terpacul dimulutku sejurus selepas "pengantin lelaki" berjaya melafazkan akad petang 3 Disember 2010 lalu.. saya kini telah selamat bergelar isteri kepada Mohd Harris bin Hassan, lelaki yang sangat² saya cintai.. *blushing

lambat update blog sebab tak berkesempatan menggunakan desktop pc.. pc ayah dah simpan entah di mana.. hanya sempat update FB saja.. itu pun sebab ke rumah mak mertua & guna lappy hubby.. (sekarang dah boleh panggil hubby.. hehehe)..

gambar akan di upload kemudian memandangkan sesi outdoor pun belum buat lagi..


saat dinikahkan.. apa yang tak kena dengan gambar ni? apa yang hilang? kalau anda bijak bestari.. hehehe..

3 comments:

.:mama dhia:. said...

selamat pengantin baru?/
ape yg hilang??
bunga tangan??

rose said...

tahniah..selamat pengantin baru..semoga kekal bahagia hingga syurga.. =)

macam kehilangan hand bouquet je..tol x?

kucincomey said...

yana : ya betullll.. boleh lupe nak amik bunge tangan time nih.. huhu..

rose : thanks rose.. terharu nih.. =)