Saturday, 10 October 2009

hepi...hepi...


huhuhu..
mulai semalam, aku dah pun berusia 26 tahun..
26 TAHUN hoccay!! bukan 17..
itu kenyataan yang aku takboleh kene terima..

murni, u are 26 now.. so, act like a 26..!!
(
baru 26.. hohoho..)

semalam aku amik half day.. (
thanks wani sbb gantikan aku utk berpoya²..) lagipun boss takde.. keje pun aku dah settlekan sume.. dalam kul 12, aku pun blah dari opis.. hehe..
tak ke mane² pun.. ingat mau jalan² KL.. sekali dengar kat radio, highway ke Sg. Besi jem gile.. taktau nape.. nasib baik tak masuk highway lagi.. huhu..
so ikut jalan alternatif & at last sampai gak KL.. jemput CT kat Dayabumi & pi makan² kat Kg. Baru.. ramai gak orang.. maybe sebab orang baru pas kuar solat Jumaat..

sembang² lebih kurang, makan² sume then hantar CT balik kat opis die.. ingat nak pi MidValley, sekali parking full daa.. dengan jalan jem lagi.. potong stim tul.. pikir² balik, jam dah kul bape.. balik jela.. lastly pi Alamanda je.. dah tu je tempat yg tak sesak..

sampai kat Alamanda, kami (
kami?? ;) ) jalan² jelah.. then masuk kat kiosk Famous Amos.. dah masuk Famous Amos, takkan kuar tangan kosong je kan? mane bleh.. takbleh..takbleh..
majuk² then aku dapat nih... taraaaa.....


pandangan dari atas..


dari sisi..


taraaa.... ^_^


huhu..


^_^

heart..


love it.. ;)


disebabkan aku suke sangat mende nih & asik pegang je, akhirnye aku dapat gak.. thanks.. suke sangat².. love it very much.. ;)

dan setelah menghabiskan duit, kami pun keluar dari Alamanda.. aku keluar haruslah dengan hati yang berbunga riang.. muahaha.. tapi kelakar kan? besday yang ke 26, tapi dapat bear lagi.. hahaha.. dan cam biasa tepat je kul 5, aku pun balik laa umah.. huhuhu..



lastly, harus laa ade gambar birthday gurl kan.. muahahaha..


nota kaki : thanks.. i really appreciate that.. i mean it..

2 comments:

zieah said...

hahaha kelakos jek... bagitau sama bos ko

kucincomey said...

hoihhh..
jangan arr..
tapi boss pun mesti dah lupe,kan?
hahaha..