Tuesday, 2 October 2012

birthday kek..


hello..

nak update cerita pasal kek birthday hanna.. sempena umur hanna setahun, maka aku teringin la sangat nak belikan kek untuk hanna.. saja la, kan.. tak celebrate pun.. hanya makan dengan uwan & atuk je.. abah nya pun kerja hari tu..

pergi Giant Senawang, singgah ke Kings Confectionary.. tengok kek tinggal yang tak best je.. kek Angry Bird sold out.. tanya kat staff tu, katanya kalau nak order kena 3 hari dari tarikh pengambilan.. nak tunggu esoknya, malas pulak nak ke situ.. kek Boboiboy ada laa.. tapi besar sangat pulak.. at last, ambil cheese kek.. simple je kek tu.. jadi laa kan.


 
Happy 1st birthday hanna..


sampai je rumah, terus nyalakan lilin.. hanna sangat excited.. mama dia lagi laa, kan.. hehe.. mujur laa kek tu takada cream kat atasnya.. kaki tangan hanna sama naik ke kek tu.. suruh tiup lilin, tak reti pulak dia.. kelakar bila dia asyik la tenung lilin tu lama².. haha.. last², mama dengan uwan dia yang tiup lilin.. kehkeh..


geram hanna tengok kek tu..


gelap pulak kek tu.. hehe.. 

masa nak potong kek, bukan main susah.. kena pegang tangan dengan kaki.. hanna tersangat excited pegang pisau pemotong kek tu.. lepas potong, pandai pulak dia tepuk tangan.. seronok dia..

insyaallah, ada rezeki nanti kita celebrate ya..

mama sayang hanna sangat²..
^_^
                                   



3 comments:

.:Yana:. said...

kejap jer hanna dah setahun ek..
budak2 mmg suke potong kek & sambut besday..
sampai sekarang pun dhia masih suke..
lg satu dhia tak panggil kek tp die panggil "hepy besday"..sebab kalo hepy besday mesti ade kek.. cam tu la die pikir kot..hehehe..

kek tu sedap ler murni.

mama hanna said...

hehe.. budak², camtu laa kan..

sedap eh? hehe..

Liza Razak said...

nampak sedap kek tu :)