Thursday, 17 November 2011

dah nak masuk 2 bulan..

hallu halluuuuu... aduh, lamanya tak menulis.. kadang² jadi malas pulak.. huhu.. ok, saya dah pun selesai menamatkan tempoh berpantang dengan jayanya.. hari terakhir berpantang adalah pada hari raya aidiladha yang lalu.. sangat seronok sebab dah boleh makan macam².. (teringin nak minum ais, tapi still kena pantang.. prfftttt..)

weekend lepas, saya dan hubby dah bawak baby hanna jalan².. hehe.. kami ke Jusco Seremban.. bukan beli apa pun, saja cuci mata.. alhamdulllah baby hanna tak meragam cuma ngek ngek saja.. sejuk sikit kot.. dulu masa belum beranak, pernah terdetik dalam hati "eh, orang tu anak merah lagi dah bawak jalan shopping complex.." ecehhhhh.. tapi bila kena batang hidung sendiri.. nah.. amekaw.. hahaha.. baru tau apa rasanya sebulan terperuk kat rumah..

sekarang ni nak ajar baby hanna menyusu botol.. senang nak kerja nanti.. tapi kadang² je hanna nak minum botol.. itu pun ikut mood.. selebihnya haremmmmm.. huhuhu.. botol Tommee Tippee tu buat hiasan je sekarang nih sebab baby hanna tak nak minum pakai botol tu.. hadehhh.. so sekarang saya guna botol murah saja.. Sweet baby kot jenamanya.. dah tu je yang hanna nak..

tak lama lagi baby hanna nak masuk 2 bulan.. dah macam² keletahnya.. nangis pun macam orang besar.. tak padan dengan kecik.. hahaha..

baru belajar senyum..

2 comments:

.:Mama Dhia:. said...

alololo..comeynyer hanna..jap dah besar..

kucincomey said...

tu laa.. rasa macam baru semalam lahirkan bb.. =)