Tuesday, 29 November 2011

my dear hanna..

hyee.. salam hari selasa.. masih dalam mood bercuti.. ada lagi sebulan baru masuk kerja.. hehe..

baby hanna dah 2 bulan.. genap 2 bulan aritu terus bawak pergi cucuk 3 serangkai.. alhamdulillah, hanna tak demam.. maybe sebab lepas cucuk, kami terus bagi ubat yg doc bagi tu.. cuma meragam sikit je belah malam.. lepas tu dah ok.. =)

sekarang dah pandai senyum².. waktu tidur, mata pejam pun senyum.. pandai anak mama nih.. masa tok belah abah dia datang aritu, lagi galak hanna senyum.. buat orang geram je.. huhu..

berat hanna sekarang dah 4.7kg.. naik sekilogram dah.. pegang pun dah lenguh tangan.. bila letak dalam stroller, kejap je hanna nak.. lepas tu dah mula suruh orang dukung.. cantik² along ina belikan stroller, kejap je dia nak.. haishhh..

masuk hari ni dah 3 hari hanna tak u'uk.. bila tanya doktor, doktor kata itu normal.. selagi baby minum susu badan, itu masih normal.. cuma mama jelah yang risau.. yelah, takut la kan..

 my dear hanna..

2 comments:

dd dudu said...

kiutnyeee diee senyummm hihii

kucincomey said...

hohoho.. baru belajar senyum laa aunty dd.. =)