Tuesday, 10 September 2013

welcome September!!

yeahhh..

september datang lagi.. sekejap je kan? september bukan bulan kelahiran aku.. tapi bulan kelahiran orang² yang aku sayang.. siapa? ayah, mak & my lovely hanna!

birthday ayah pada 3 September..  mak pulak 9 September & my little Hanna Insyallah 24 September.. ingat nak buat makan² sikit untuk birthday hanna.. tapi taktau lagi.. dah suruh hubby mintak cuti, harap dapat la hendaknya..

Insyaallah, hanna akan mencapai usia 2 tahun bulan ni.. semoga Hanna sihat & menjadi anak yang solehah serta sentiasa menyejukkan hati mama, abah, atok & uwan.. present untuk hanna, uwan & atok dah beli siap² dah.. kemain lagi tauuu.. mama dulu payah nak dapat hadiah.. haha..

milestone hanna : cakap pun dah makin petah tapi pelat sikit.. dah pandai merajuk, peramah sesangat.. asal jumpa budak kecik je, menegur saja.. ahahaha.. macam abah dia la.. habis semua orang ditegurnya.. langsung tak ikut mama, hanna ni.. mama dia memang berat mulut.. hehehe..

one, two, three dia tak ingat.. yang dia ingat - seven, eight, nine, ten.. aduh laaa.. macam².. kalau bab merajuk, kalau mama marah sikit, hanna akan nangis then panggil atok & uwan.. sentap mama tauuu.. hahaha..

makan alhamdulillah, banyak jugak.. kadang² sikit tapi selalu banyak la.. haha.. apa lagi eh.. banyak tapi tak ingat di kala nak typing ni.. hehe.. nanti la eh..

bye..
^_^

2 comments:

suezen said...

to see anak membesar n tgk perkembangan dia dpn mata....happy kannnnn....best sgt

mama hanna said...

betul² sue..
seronok sangat..
^_^