Tuesday, 24 September 2013

kegilaan...

salam..

perut kenyang so muka ada senyum juga.. hehe.. rezeki hari ni.. pagi² sampai opis tapau bihun goreng sedap kat bawah rumah.. hehe.. RM2 + telur goreng selambak banyaknya.. habis jugak sebab makan depan PC.. sedar² dah habis.. hehe..

then turun tingkat 3 kejap jumpa opismate lama sebab nak bayar hutang.. hari Rabu lepas sempat beli skirt cantik tapi tak bawak banyak duit just bawak RM10 je.. then nampak ada orang jual skirt cantik² akhirnya terbeli jugak.. pakai duit opismate.. hari ni baru bayar penuh.. hehe.. elok je turun, bebudak tingkat 3 ni kata ada nasi lemak lebih.. apa lagi, jadi kapal sapu laa aku hari ni.. haha.. sekarang perut panas sebab pedas sambalnya.. terima kasih ya!

hari ni ada update tudung dari Khaylaa Hijab.. cantik² tudungnya.. aku sempat grab 3 helai sebelum ni.. hari ni tak rasa nak beli sebab dah lebih limit! huwaaaa.. (tak rasa nak beli konon.. cehhhh..) sebelum tu pun dah beli perfume mist Victoria Secret dari Deliciousscent.. sekali beli 3 botol jugak.. wangi gilerrrr hokeh.. hubby pun tumpang sekaki.. pada hal perfume sendiri ada.. tak kira laki ke perempuan punya perfume, habis disemburnya..

ok.. Deliciousscent ni glamour dekat Insta..  kejap je iklan dah sold out.. dekat facebook pun ada jugak..

sekarang ni aku gila shopping online.. sampai dah terjebak opismate kat sini.. haha.. virus sangat! kat opis ni jugak ada yang jual tupperware.. so dah kata perempuan kan, berbondong² la kami 1 opis bawak balik tupperware petang².. maklum la bayar pun tunggu gaji.. bahahaha..

tapi paling obvious tudung la.. memang sekali beli akan nak beli lagi.. ada je tetiap minggu.. siap ajar opismate macam mana nak beli online.. just name it.. Radiusite, Sugarscarf, Alhumaira Contemporary, Anggun Zara, semua pun pernah beli..dah beli, esoknya pakai then snap gambar sendiri lepas tu post & tag dekat Insta.. wahhhh gitu.. hehe..

bahaya jugak sebenarnya sebab bila dorang update tudung baru, hati meronta² nak beli tapi terpaksa tahan sebab dah over limit.. grrr... sebulan hanya boleh belanja takat RM*** je..  lebih pada tu, tak makan la jawabnya.. hakhakhak..

ok.. now nak sambung cuci mata kat Instashop..
*_^

ehemmm.. ootd.. ahaksss..

2 comments:

NURSHAZWANY ROSLAN said...

hye salam. saya nak letgo kimono cardigan sugarscarf cream/soft pink. brand new, never worn. rm50 include poslaju.

monkeybone. said...

Salam. Sy berminat. Macam mana nak contact?