Friday, 14 September 2012

hurray..!! hurray..!!


salam jumaat..

semalam, telah sampai parcel yang dinanti² kan.. nak tau apa?
hehehe..


taraaaaa... ^_^


apa benda ni??


hurray..!! hurray..!!

pagi selasa lepas, entah macam mana, masa tengah layan FB tetiba terbaca status Radiusite yang mengumumkan mereka akan update tudung baru pada pukul sekian - sekian.. so aku pun tetiba macam excited pulak.. aku duduk di bilik diam² & terus bukak website Radiusite.. menunggu & menunggu & menunggu, akhirnya waktu yang dijanjikan tiba.. terus isi borang online & hantar.. mujur boss tak ada masa tu.. hehehe..

masa tu tawakal jela.. sebab seperti yang semua tahu, Radiusite kan very the glamer online hijab.. tudung² yang dijual terlalu cepat sold out.. rasanya tak sampai sejam pun update, bila refresh lagi, tengok semua dah sold out.. hmmm.. dalam hati berdebar².. kalau dapat, dapat laa.. kalau tak dapat, what to do, kan..

then, dalam beberapa jam menunggu, akhirnya pihak Radiusite bagi respond through email.. alhamdulillah.. riang hati bukan kepalang.. rezeki hari itu agaknya.. dapattttt.. hehehehe.. 

bila dah print invois, terus buat payment kat Maybank2u.. then, email semula ke Radiusite butir² payment.. 

so semalam tengok ada bungkusan Poslaju atas meja.. tertera nama sendiri.. Ya Allah, riangnya hati.. first time ok beli di Radiusite.. sebelum² ni tak ada rezeki sebab lambat tengok update di website dorang.. so sold out laa semua, kan..

tudung yang dibeli adalah tudung Syria Adni.. dapat free inner.. tapi aku tak pakai laa inner tu sebab muka ni tak sesuai pulak pakai inner jenis tu.. jelas kelihatan tulang pipi Iollsss ni tauuu.. hehehehe.. tarik laa macam mana pun inner tu, tetap akan naik jugak melepasi tulang pipi ni.. so aku ganti dengan inner yang ada awning kaler hitam.. jadi laa, kan.. aku suka sebab ada manik² yang dijahit kat atas kepala.. suka sangat.. kalau nak tengok, sila ke sini.. 


manik yang dijahit atas kepala..


see.. begitu menonjol tulang pipi acikkkk..


gambar di atas adalah selepas balik kerja malam semalam.. abaikan wajah pucat lesi itu.. hari ni, terus pakai pergi kerja.. semangat okkkk..
hahaha..

ok.. mau sambung kerja.. 
tata..



2 comments:

.:Yana:. said...

oo..tudung baru beli rupenyer..hehehe..cantik..cantik..

mama hanna said...

yana : hehe.. malu laa..