Thursday, 19 January 2012

glamer & parcel..

hehehe..

hari ni melaram dengan contact lense baru.. warna gitu.. huhu.. saja try sebab last pakai lense berwarna adalah masa hari kawin aritu.. so, rasa macam glamer sket hari ni.. (hak tuihhhhh..) :P

hari selasa lepas, dah terima 1 parcel dari onebabyworld.. nak tau apa?
ni haa..

taraaaaa.. kipas maa..
mau letak dalam stroller hanna.. kesian plak kat hanna sebab kadang² pergi jalan², rasa panas dalam tu.. walaupun kat kiri kanan stroller tu ada jaring² bagi masuk angin, tapi tak rasa sangat.. so grab 1.. nanti kalau dah pasang kat stroller nanti, baru upload gambar.. stroller tak bawak naik ke rumah.. letak dalam kereta sebab senang tak payah nak kejap angkut masuk-kejap angkut keluar bagai..

nak tanya laa..
kamera tiba² rosak.. tang lense tu bila kita tengok kat screen, gambar jadi serot berot..
naper eh? sebab kena panas ke? nak kata kena air, dah sah² la kamera tu water proof..

ada siapa² yang expert bab kamera?

3 comments:

~YUN~ said...

penting kipas tu...rayyan abis gigit bilah smpai togel da kipas,hehe

.:Mama Dhia:. said...

dulu dhia duk dalam stroller hanyer bile gi ke klinik jer..kalo gi jalan2, die tak mo duk dlm stroller..panas gaknyer..
kamera tu ade jatuh ker?? sebab lense ni sensitif skit..kamera org pun baru rosak sebab jatuh.. tanye kedai katenyer kalo nak tukar lense mahal..baik beli baru..tu yg terus sambar satu tu..hehehehe..

kucincomey said...

yun : yeke? hahaha.. rayyan nak tumbuh gigi kot tu.. tu yg sedap gigit tu.. hehehe..

mama dhia : tapi, kamera tu dia shock proof & water proof.. plus, mmg takde jatuh pun.. taktau laa naper kamera jadik camtu.. sayang la.. =(