Monday, 16 January 2012

balik ada makna..

hye geng..

minggu ni, hanna ada kat rumah Putrajaya.. so, balik awal pun terasa ada makna.. selalu balik awal sebab masak untuk hubby.. bermakna gak tapi kalau sebab anak lagi lebih bermakna.. hehehe..

seminggu tak jumpa, hanna dah makin bising mulutnya.. riuh satu rumah.. tapi seronok.. tak sunyi.. dah nampak panjang sikit.. sekarang dah pandai usik kaki sendiri.. ok.. usik kaki takpe.. jangan bawak kaki ke mulut sudah.. hahaha.. belum lagi ye hanna.. mama nak tengok awak membesar dulu, then baru rela awak nak isap kaki ke ape.. hehehe..

hari sabtu, bawak hanna dengan mak berjalan cuci mata ke Sogo.. punyalah ramai manusia.. hanna pun seronok duk tengok orang kiri kanan.. tapi dah lama sikit, dia bantai menangis.. ingatkan apa.. rupanya nak tidur.. boring laa tu.. tak beli apa pun cuma sempat grab dress 2 helai untuk hanna.. sekarang, tak berapa sangat nak shopping untuk diri sendiri.. asyik laa nak naik ke baby department, cari baju anak.. mentang² ada anak kannnnn.. huhu.. mak pulak beli mainan untuk hanna.. =)

gambar takde sebab sekarang hanna dapat rashes kat muka.. habis merah² pipi.. adalah tidak hot kalau nak ambil gambar.. haha.. perasannnnn.. nanti lah.. dah snap nanti baru letak sini..

ok, bye..

5 comments:

Aziah said...

oh oh oh nape ada rashes tu...

kucincomey said...

taktau laa kak ziah.. mak kate maybe kurap susu kot.. =(

♥z@z@♥ said...

hana sape jaga skrg nie?

Aziah said...

ho? kurap susu? takpun dia tak sesuai ngan susu tu... ko ada bagi susu badan ke? kalau ado maybe ko makan menda yang gatal2 pehtu ank tak tahan... so adolah rashes

kucincomey said...

zaza : mak aku jage.. beriya dia nak jage.. agak jimat di situ.. ngahahaha..

kak ziah : hmmmm.. tak gak.. sbb kat badan, kaki, tangan ok je.. kat muka plak ade... pening makcik tauuuu.. huhu..