Monday, 19 September 2011

belum lagi..

hye uollss..

ye.. saya masih belum beranak lagi.. walaupun sekarang sudah 39 minggu.. huhuhu..
menunggu dan terus menunggu.. walaupun saya tau, rasa itu sangat sakit, tapi saya masih teruja menunggu..
menunggu keluar tanda, tak keluar² juga..

setiap kali pergi kerja, ada saja yang bertanya "ade lagi mak yong ni.."
saya hanya tersenyum.. malas dah nak jawab..

hari khamis lepas, saya bersungguh² siapkan kerja.. manalah tau, kot² next week dah "selamat"..
tapi malam tadi masa temankan hubby tengok bola, terdetik dalam hati.. "tak sangka esok aku kena masuk opis lagi.." huhuhu..
nak buat macamana, baby masih belum mau keluar lagi.. seronok agaknya duduk dalam perut mummy dia..
hehehe..

ramai yang letak gambar raya.. tapi saya sedang berada dalam mood yang superb malas.. nak upload gambar dalam blog pun malas.. hahaha.. nanti laa eh..

oh ya.. alhamdulillah.. saya telah selamat menjadi warga Putrajaya.. impian nak dapat kuarters sebelum bersalin telah tercapai.. last week kami bertungkus lumus mengangkut barang.. mak dengan ayah yang banyak membantu.. sama juga dengan mak & abah mertua.. hubby sekali laa.. (kang merajuk pulak tak sebut dia.. huhuhu..) alhamdulillah, keadaan rumah cantik dan bersih.. macam rumah baru.. suka sangat.. hubby pun sekarang suka mengemas.. nak beli itu laa.. nak beli ini laa.. semangat rumah baru katanya..

ok laa.. nak sambung tulis "amanat" untuk pengganti.. tak laa kelam kabut untuk 3 bulan nanti.. hehehe..
daaa...

5 comments:

.:Mama Dhia:. said...

kuarters kat mane murni??

♥z@z@♥ said...

dpt teres ke yunk?

kucincomey said...

yana : presint 9 gak.. cume blok lain je dari yg aritu tu.. =)

zaza : teres? haishhh.. apartment biase je.. belum layak dapat teres lagik.. huhu..

dd dudu said...

kite doakan proses bersalin kucincomey dipermudahkan eyy :)

aTy _faRed~ said...

waaahhh..bebetul dah nak sampai 'mase'....seram lak rase..:) anyway..doakan semoge segalenyer dipermudahkan...aminn...:)