Wednesday, 29 June 2011

shopping time..!! ^_^

helloooo..

hehe.. baru lepas balik dari check up pagi tadi.. alhamdulillah, semuanya ok.. check up pun kepjap je dah boleh balik..

semalam start beli barang baby.. aduhhhh.. rambang mata dibuatnya.. rasa macam nak beli semua.. dari baju sampailah ke stroller.. semuanya comel².. kami beli baju, romper, mittens & booties, hooded towel, topi & maternity pad.. yang lain² belum lagi.. dapatlah beberapa helai.. geram sangat tengok.. harga pun ok laa maybe sebab dah start Jualan Mega.. so dapat banyak diskaun.. tengok juga tilam & bantal semalam.. tapi hubby kata biar dulu laa.. nanti keluar lagi stok yang lagi cantik, dah putih mata.. huhu..

hubby seronok tengok stroller.. geram katanya.. aku pulak usha breast pump.. Insyaallah, kalau tuhan mengizinkan, aku nak breastfeed baby nanti.. sebab tengok anak² opismate semuanya gebu² hanya dengan breastfeed saja.. susu ibu ni bagus sebab banyak khasiatnya.. selain jimat, kan? hehehe..

kami ke Manjaku Baby Center, Bangi.. ramai jugak orang.. sejam jugalah duduk dalam tu.. rasa macam taknak keluar.. hehehe.. kami pergi lepas kerja.. tak sabar dah kan.. huhuhu.. gambar tak sempat nak ambil sebab geram sangat tengok barang² baby.. rasa macam nak pergi hari².. =)

lepas ni nak pergi gudang My Dear, Puchong pulak.. hehehe..

5 comments:

♥z@z@♥ said...

mmg rambang mata tgk barang baby..klau dpt anak girl mcm aku nie lagi la..mmg rambangggg babe..duit byk abis kat baju dia je..huhu

kucincomey said...

hahaha.. tu laa.. rase nak borong 1 kedai.. huhuhu..

.:Mama Dhia:. said...

bagus... dah ade niat nak breastfeed baby.. jimat pun jimat plus baby pun lebih sihat..lgpun ramai geng breastfeed kat opis kan??

kucincomey said...

mama dhia : hehehe.. semangat tauu.. =)

Murni Delights said...

hi..salam perkenalan... sronok nyer shopping...