Friday, 25 July 2014

maafkan salah & silap ye...

hari ni hari last bekerja sebelum menyambut syawal isnin nanti.. memandangkan hari ni hari jumaat, so our higher level kat ministry bagi pelepasan balik awal.. alhamdulillah..

tapi macam tak best sebab balik awal pun takde siapa kat rumah.. hanna dah balik seremban ikut uwannya.. hubby kerja petang hari ni.. memula kata cuti, pagi ni kata kerja pulak.. raya pertama & kedua kerja.. raya ketiga baru dapat cuti.. geram punya pasal, cakap je kat hubby.. baik kerja je takyah cuti sebab raya ketiga tu in law dah balik ke Baling, Kedah while kami (me, hanna, uwan & atuk) akan ke kelantan untuk majlis perkahwinan anak sepupu mak.. so takde siapa kat rumah.. takpe, nanti raya minta maaf balik.. huhu.. in shaa allah..

hari ni terlepas sahur.. alarm bunyi pukul 6.30 pagi.. alarm memang dah set pukul 4 pagi untuk sahur & then tidur balik.. pukul 6.30 pagi bangun balik, mandi, subuh & terus siap² pergi opis.. tapi hari ni taktau kenapa, samada alarm bunyi pukul 4 pagi aku yang "tertidur mati" atau memang tak bunyi langsung.. check balik memang dah set everyday bunyi pukul 4 pagi.. hadoiii.. takpe.. moga² perut tak meragam sampai la waktu berbuka nanti.. wajib aku berbuka sorang diri hari ni.. huwaaaa...

di kesempatan ini, aku nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada semua.. hati² balik kampung ye.. moga selamat sampai ke destinasi yang dituju.. maaf zahir & batin..

3 comments:

suezen said...

selamat ari raye kak murni:)

Murni Nasir said...

selamat hari raya sue.. :)

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)