Monday, 4 November 2013

mengidam!

mengidam nak makan KFC!

huwaaa...
dah la kat putrajaya ni tutup pulak kat Alamanda sinun.. call delivery, katanya tak hantar sebab belum buka.. adehhh.. penat je call.. sedih.. mujur dia tanya address dulu.. buatnya dah order bagai nak rak, sekali cakap tak hantar ke sini.. lagiiiiii sakit hati..

call hubby, hubby kata balik nanti dia beli.. tapi lambattttt.. habis keje pukul 11 malam nanti.. tak dan nak tunggu.. hmphhhh..

eh.. bukan mengidam sebab Hanna nak dapat adik.. belummmm.. belum rezeki lagi.. masalahnya opismate lagi 3 orang ni pun duk mengidam jugak!

hah.. ape cer?

kasi terliur.. haha..

3 comments:

g yah said...

p kat seri kembangan tu hado.... kat area jusco tu

g yah said...

p kat seri kembangan tu...

Murni Nasir said...

wokehhh.. hehe..