Tuesday, 12 April 2011

asyik malaaasssss je..

ya ampunnnn.. lama sungguh aku tak update blog ni.. taktau kenapa tapi sekarang rasa macam malas nak menulis.. huhuhu..

semalam, mak & ayah datang ke rumah.. sajalah berjalan².. boring katanya.. sambil² tu bawak bekalan makanan.. haha.. tu yang best tu.. mak bawak lauk cendawan busut (yang kaler putih panjang² tu..) masak tumis air dengan ayam goreng cili padi.. tu je pun lauknya.. eh, ada lagi 1, ikan masin jeruk goreng.. perghhhh.. masing² makan bertambah² walaupun lauk tak seberapa.. hehe..

makan ramai² lagi best sebenarnya.. selalu makan berdua saja.. tak berapa nak lalu (alasan jeeee..) tapi malam semalam memang seronok.. lauk biasa² je tapi selera sungguh.. lepas makan terus tidur.. see.. mana tak gemuk.. badan macam di pam² sekarang ni..

cerita pasal badan, kawan² opis ramai yang kata perut dah nampak.. muka pun dah penuh.. huhuhu.. eh, tapi bukan aku sorang je tauuuu.. hubby pun sama.. perut sama naik.. katanya nak lawan dengan perutku.. hahaha.. takpe.. kita tengok.. hehe..

ok lah.. mau sambung kerja..
daaaa...

5 comments:

sk said...

murni.. sy baru tau murni dh pregnant. congrats ya! take care!! :)

.:mama dhia:. said...

sedapnyer cendawan busut..lg heaven sebab ibu sendiri yg masak kan??

ye, org pun perasan kat muke..nampak bulat dari biase..perut x sempat nak perati...hehehe...

jgn malas2, nanti baby keluar pun malas2 jer tau.. (^__^)

♥z@z@♥ said...

perut, pipi, naik time pregnant xpe..nanti lepas bersalin makesure kurus blk tau..penting tueeee

cytiey said...

weh.. aku pn sgt² pasan.. aritu x nmpk tp kali ni, penuh.. berlawan ngn yeh ye.. =D

kucincomey said...

sk : hehehe.. TQ dear.. btw, belum terlambat nak ucap selamat pengantin baru.. hehe.. ^_^

mama dhia : muke mmg nampak laa.. takleh nak sorok dah.. haha..

zaza : tu laa.. kene makan jamu mak dara laa pasnih.. hehehe..

ct : penuh? hadehhhh.. yeh yg lawan ngan aku.. bukan aku.. kihkihkih..